4 professionele Fotografie Webinars met speciale ledenkorting!

SPECIALE HAARLEM PHOTO CLUB LEDENAANBIEDING: 35% korting voor 4 PROFESSIONELE FOTOGRAFIE WEBINARS van de Fotografie Webinar Academy De Rooij -het grootste online fotografie trainingscentrum van Nederland- over HERFST fotografie, NACHTfotografie, LANDSCHAPSfotografie en PANORAMAfotografie. Haarlem Photo Club leden betalen € 37 i.p.v. € 57. De webinars zijn in het NEDERLANDS.
Deze aanbieding is geldig tot en met 3 oktober a.s. Schrijf je je nu in voor de 4 verdiepende webinars! 

Data van de 4 Fotografie Webinars

De webinars vinden plaats op:

  • Herfstfotografie: Maandag 6 oktober, 19,30-20,30.
  • Nachtfotografie: Maandag 20 oktober, 19,30-20,30.
  • Landschapsfotografie: Maandag 3 november, 19,30-20,30.
  • Panoramafotografie: Maandag 17 november, 19,30-20,30.

Doel van de 4 Fotografie Webinars

In deze webinars krijg je alle ins en outs te horen over deze onderwerpen zodat je erna zelfstandig mee aan de slag kunt. Uiteraard krijg je ook een opdracht mee. De resultaten kunnen gemaild worden voor feedback.

Ook krijg je toegang tot alle webinar herhalingen dus het is niet heel erg om een webinar te missen. De herhalingen zijn direct ook een perfect naslagwerk zodat je alles nog een keer kunt bekijken als je dat wilt.

Meer informatie over de 4 Fotografie Webinars

Kijk voor meer informatie op de

Aanmelden voor de 4 Fotografie Webinars met korting

Profiteer van de speciale Haarlem Photo Club ledenaanbieding en meld je je nu hier aan.

 

Veel gestelde vragen en antwoorden over de 4 Fotografie Webinars

Wat is een webinar?

Een webinar is een online variant op een seminar. Het is dus een online bijeenkomst. Het ingeplande webinar gaat 100% over fotografie dus als fotografie liefhebber mag je dit niet missen. En het is nog gratis ook!

Wie geeft de webinars?

De Fotografie Webinar Academy De Rooij – het grootste online fotografie trainingscentrum van Nederland-. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij  hen voorop.

Hoelang duurt het webinar?

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten waarin we proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden die van te voren gesteld zijn.

Kan ik ook tijdens het webinar vragen stellen?

Aan het einde van het webinar worden enkele vragen beantwoord die gerelateerd zijn aan de behandelde onderwerpen. Dit deel van het webinar duurt ongeveer 15 minuten. Vragen die wij niet tijdens het webinar beantwoorden, worden achteraf via de email beantwoord.

Kan ik het webinar ook later nog terugkijken?

Dit is helaas niet mogelijk. Het is dus echt een live webinar die eenmalig gehouden wordt.

Moet ik software installeren om het webinar te kunnen volgen?

Als jij het webinar gaat volgen op een computer of laptop, dan is geen extra software vereist. Wel kan het zijn dat je internetbrowser om toestemming vraagt om beeld en geluid te ontvangen.

Kan ik het webinar ook op een tablet of smartphone bekijken?

Anymeetings heeft voor zowel Android als voor iOS een app. Deze kun je gratis downloaden. Een uur voordat het webinar begint ontvang je een email met een herinnering en een link naar het webinar. Door op de link te drukken wordt de app automatisch geopend en kun je het webinar bekijken vanaf je tablet of smartphone.

Profiteer van de speciale Haarlem Photo Club ledenaanbieding en meld je je nu hier aan.

Arianna Ardia-Wenink
Arianna studied Literature and Arts at the University of Amsterdam, where she specialised a.o. in "museology" and "organisation & marketing of blockbuster exhibitions". After working for 6 years as market researcher & marketing analyst at Zoom.nl, now she focuses her photography love and enthusiasm on the Haarlem Photo Club.

Leave your comment