4 professionele Fotografie Webinars met speciale ledenkorting!

SPECIALE HAARLEM PHOTO CLUB LEDENAANBIEDING: 35% korting voor 4! PROFESSIONELE FOTOGRAFIE WEBINARS van de Fotografie Webinar Academy De Rooij – het grootste online fotografie trainingscentrum van Nederland- over HERFST fotografie, NACHTfotografie, LANDSCHAPSfotografie en PANORAMAfotografie. Je betaalt € 37 i.p.v. € 57. De webinars zijn in het NEDERLANDS. 

Deze aanbieding is geldig tot en met 3 oktober a.s.

Schrijf je nu in voor de 4 verdiepende webinars. De webinars vinden op de volgende data plaats:

• Herfstfotografie: Maandag 6 oktober, 19,30-20,30.

• Nachtfotografie: Maandag 20 oktober, 19,30-20,30.

• Landschapsfotografie: Maandag 3 november, 19,30-20,30.

• Panoramafotografie: Maandag 17 november, 19,30-20,30.

In deze webinars krijg je alle ins en outs te horen over deze onderwerpen zodat je erna zelfstandig mee aan de slag kunt. Uiteraard krijg je ook een opdracht mee. De resultaten kunnen gemaild worden voor feedback.

Ook krijg je toegang tot alle webinar herhalingen dus het is niet heel erg om een webinar te missen. De herhalingen zijn direct ook een perfect naslagwerk zodat je alles nog een keer kunt bekijken als je dat wilt.

Je kunt meer informatie vinden op de webinarspagina: http://expatshaarlem.nl/4-professionele-fotografie-webinars-met-speciale-ledenkorting

En op die van Fotografie Webinar Academy De Rooij: http://www.derooijfotografie.nl/fotografie-webinar-academy

INSCHRIJVEN VOOR DE 4 FOTOGRAFIEWEBINARS

Profiteer nu van de speciale Haarlem Photo Club aanbieding! Meld je je op deze pagina als deelnemer aan. Je ontvangt van de Haarlem Photo Club Team een e-mail met de link naar de officiële inschrijfpagina met een speciale code om de ledenkorting te krijgen.

Leave your comment